Ivana i Saša – prepunu dvoranu odveli na svoj put

Zamislili put drugačiji od većine mladih, napravili iskorak od komocije svakodnevice te krenuli u osvajanje svijeta.

La Vida Magica ili Magičan život njihova je vodilja koju su zamislili kreirajući život kakav žele: izlaskom iz zone komfora, ostvarivanjem svojih želja i snova, uživanjem i stvaranjem doživotnih uspomena, upoznavanjem novih svijetova i kultura. I to nije sve! Sa sobom su poveli i svog psića Moona te se hrabro uhvatili u koštac s izazovima kojih je na njihovom putovanju bilo napretek.

Svojom pozitivom, energijom, snalažljivošću, fantastičnim razmišljanjima u petak 20.1.2023. prepunu dvoranu CZK Rudar ostavili su bez daha. Posjetitelji su imali priliku dva sata putovati prostranstvima Sjeverne i Južne Amerike, osjetiti čar velikih gradova, ali i uživati u ljepotama nacionalnih parkova, autohtonim mjestima pojedinih država, jelima, pićima, flori i fauni, okusima i mirisima…

Šesnaest mjeseci putovanja bilo je teško predstaviti u dva sata, ali oni su svoje predavanje kompozicijski odlično pripremili, najvažnije uspomene uredili u vrlo zanimljive i simpatične cjeline Top tri od nas tri. Međusobno su se nadopunjavali, dinamično izmjenjivali svoje uspomene kreirane u fotografijama i videozapisima i tako publici predstavili sebe i svoje dijelom ostvarene snove. U tome im je pripomagao i psić Moon koji je kao pravi pozer prošetao pozornicom, komunicirao s publikom, a dio i prespavao.

“Ostavivši iza sebe sve što je vezano uz “klasičan život” otisnuil su se u pustolovinu koja pruža nezamislive prizore novih država, otvara vrata prijateljstvima koja traju zauvijek, pomiče granice i čini povratak doma zauvijek drugačijim, jer su se oni vratili drugačiji.”

Ivani i Saši želimo još mnogo takvih putovanja jer će, vjerujemo, svoje uspomene i nadalje dijeliti s drugima! Susreti, ljepote, prijatelji, izazovi svijeta nisu oko vas, oni su trajno sačuvani u vašim sjećanjima, a vi ste ih, nasreću, poklonili i nama! Hvala vam! (SV)

 

 

 

Author: Sonja Vršić