Budi svoj Camino

Svatko ima svoj Camino, poseban, jedinstven. Netko ga živi iz dana u dan, netko čeka svoj put iz snova, a nekome je put samo sredstvo da ostvari svoj cilj. Ipak, planinarima i hodočasnicima, hodačima i ljubiteljima prirode Put je sklad uživanja i odricanja, prolaznost u kojoj sebi dajemo najviše sebe.
Svoj dvotjedni prošlogodišnji Put u petak 13. 1.2023. predstavila je Sonja Tošić Grlač  (PK Extrem) na vrlo inspirativan, duhovit i simpatičan način. Čitavim predavanjem zračila je osmijehom na licu i sjajem u očima te govorila vrlo motivirajuće o susretima koji su obilježili njezin Put. Posjetitelji su u dvosatnom predavanju putovali s njom, borili se s njezinim problemima, uživali u njezinoj upornosti i snazi, u susretima s dragim prijateljima; hodali, biciklirali, vozili se autobusom kako bi na kraju zajedno s njom došli do završne točke, do Santiaga de Compostela, grada u kojem završava Camino.
PD Bundek zahvaljuje Sonji na energiji koju je utkala kako bi svoje doživljaje prenijela svima zainteresiranima, a također i poziva na sljedeća predavanja koja će se i nadalje održavati svaki petak u 19 sati sve do kraja ožujka! Dobrodošli!
20.1.2023. Saša Varga i Ivana Validžić: La Vida Magica
 

Author: Sonja Vršić